ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ
Ο πρωταγωνιστής του Αττικού αμπελώνα. Μια ποικιλία που η καταγωγή της χάνεται στα βάθη του χρόνου. Οι Έλληνες από την εποχή της αρχαίας Ελλάδας αναγνώριζαν την αυθεντικότητα και τον μοναδικό χαρακτήρα της ποικιλίας αυτής. Από παλαιά αμπέλια μη αρδευόμενα, με μικρές αποδόσεις που με τη σωστή δόση αγάπης και φροντίδας γενιώνται κρασιά δυναμικά με γευστική πολυπλοκότητα.
ΑΣΥΡΤΙΚΟ
Από τις πιο ευγενείς και σημαντικές γηγενείς ποικιλίες. Ο πολυδυναμικός της χαρακτήρας έδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα σε ολόκληρο τον ελληνικό αμπελώνα λόγω της υψηλής προσαρμοστικότητας. Στον αμπελώνα μας διατηρεί πολλά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ενώ μας χαρίζει εντονότερα πρωτογενή αρώματα φρούτων. Η οινοποίηση του Ασύρτικου είναι πάντα μία πρόκληση αλλά η ανταμοιβή είναι κρασιά εκφραστικά, με έντονη προσωπικότητα.
ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ
Μια ποικιλία με πολυδιάστατο χαρακτήρα που πρωταγωνιστεί στον ελληνικό αμπελώνα. Πολύπλοκη και ευέλικτη, χαρίζει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών σαγηνευτικών κρασιών με πυκνά αρώματα. Δυναμισμός, πληθωρικότητα και υψηλή ένταση είναι το αναμενόμενο από αυτήν την τόσο αγαπημένη ελληνική ερυθρή ποικιλία.